ΤΟ ΕΡΓΟ

ΔΥΟ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ, Ο ΠΕΙΣΘΕΤΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΕΛΠΙΔΗΣ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ (ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΡΕΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΗΣΥΧΑ, ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ.

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΤΕ Ο ΠΕΙΣΘΕΤΑΙΡΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ, ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. Ο ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΣΘΕΤΑΙΡΟΥ.

ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. Ο ΠΕΙΣΘΕΤΑΙΡΟΣ, ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΘΕΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΦΕΛΟΚΟΚΚΥΓΙΑ (ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ) ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΟΥΝ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΕΤΣΙ, ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΦΕΛΟΚΟΚΚΥΓΙΑΣ. Ο ΠΕΙΣΘΕΤΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ Η ΤΣΙΚΝΑ ΤΩΝ ΣΦΑΧΤΩΝ. ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΡΙΔΑ ΩΣ ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΚΔΙΩΚΕΙ ΒΙΑΙΑ Ο ΠΕΙΣΘΕΤΑΙΡΟΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΘΕΤΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΗΔΗ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΑΣ. Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΦΑΓΑ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΡΟΙΚΟ ΤΡΙΒΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΩΝ ΘΕΩΝ. ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ, ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ, ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΘΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΣΘΕΤΑΙΡΟ.
ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΑΜΗΛΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΣΘΕΤΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΘΕΑΣ.

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΡΝΙΘΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΚΟΥΝ ΤΟ 1959, ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΖΟΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.
ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ, Ο ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ, Η ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΥΝ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΜΥΘΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΟΡΝΙΘΕΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ APP

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΟΡΝΙΘΕΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ APP